Home           Over ons           Diensten           Projecten       Contact   

ONZE DIENSTEN

Het maakt ons niet uit wat u nodig heeft

CONTACT

Installatiebedrijf Schoormans is een specialist op het gebied van verwarmingstechniek, sanitaire installaties, ventilatietechniek, airconditioning, regeltechniek en duurzame energie. Wij verzorgen de aanleg en en het onderhoud van installaties in zowel de zakelijke als de particuliere sector. Tevens voeren wij werkzaamheden uit in opdracht van woningbouwverenigingen.

 

Bent u op zoek naar een klantgerichte vertrouwenspartner die weet van aanpakken. Bij installatiebedrijf Schoormans bent u aan het juiste adres. Met onze servicegerichte werkwijze en professioneel persoonlijk advies, streven wij naar kwaliteit.

VERWARMINGSTECHNIEK

Schoormans is specialist op het gebied van verwarmingstechniek. Of het nu gaat om een kleinere CV-installaties in...

 

WARMTEPOMPEN

Vanwege de aangescherpte eisen ten behoeve van het energiegebruik in nieuwbouw woningen is het gebruik van een warmtepomp steeds vaker voorkomend.

 

SANITAIRE INSTALLATIES

Of het nu gaat om een nieuwe badkamer of om de renovatie van uw betaande. Het takenpakket van installatiebedrijf Schoormans betreffende...

 

VENTILATIETECHNIEK EN AIRCONDITIONING

Of het nu gaat om het ventileren, spuien of extra verkoelen van uw woning of bedrijfspand, Installatiebedrijf Schoormans heeft altijd een passende oplossing.

 

REGELTECHNIEK

Heeft u gewoon een nieuwe thermostaat nodig of is het de bedoeling dat u een compleet gebouw op afstand kunt beheren. De techniek staat voor niets en op de dag van vandaag is alles mogelijk...

 

Home         Over ons         Diensten        Projecten       Contact