OVER SCHOORMANS

Historie, onze visie en het team

CONTACT

HISTORIE

In 1875 start Henricus Schoormans een hoefsmederij in Hooge Mierde.  In de eeuw daarna worden de ervaring en waarden van generatie op generatie doorgegeven. In de jaren 70 maakt de hoefsmederij plaats voor loodgieterswerk, centrale verwarming en ventilatie. Rond 1995 neemt de vierde generatie het bedrijf over. Onder leiding van Carlo en Karel Schoormans groeit het bedrijf uit tot een belangrijke speler in de installatiebranche in de Kempen. Meer dan 100 jaar vakmanschap komen tot zijn recht in de woningbouw, utiliteitsbouw en villabouw.

ONZE VISIE

Wij als installatiebedrijf Schoormans streven er naar om installaties functioneel en doelmatig te maken met beproefde technieken, waardoor installaties voor lange tijd een betrouwbaar onderdeel vormen binnen een modern gebouw. Dit doen wij met onze eigen mensen, een vaste, betrouwbare kring onderaannemers en ZZP'ers. Als installatiebedrijf hebben wij alle expertise in huis om voor elk project tot een passend ontwerp te komen.

 

ONS TEAM

Met circa 45 medewerkers is Installatiebedrijf Schoormans een middelgroot installatiebedrijf, wat werkzaam is door heel Nederland en België. Het hele team bestaat uit vakmensen die kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben.

 

Home           Over ons           Diensten           Projecten       Contact   

Home         Over ons         Diensten        Projecten       Contact