EEN GOEDE BASIS

Door onze  jaren lange ervaring, is ieder project perfect.

CONTACT

Home           Over ons           Diensten           Projecten       Contact   

projecten

Op deze pagina vindt u een kleine greep uit de reeds door ons gerealiseerde projecten. Installatiebedrijf Schoormans is trots op deze projecten en wij willen die graag met u delen. Natuurlijk zijn wij op al onze projecten trots, maar het zijn er teveel om op onze website te vertonen. Daarom kunt u bij ons een uitgebreide referentie lijst opvragen.

 

Dela Uitvaartcentrum de Linge, Tiel

In opdracht van Dela Uitvaartverzorging BV hebben wij de werktuigbouwkundige installatie mogen verzorgen voor Uitvaartcentrum Dela De Linge te Tiel. Start van de werkzaamheden medio eind 2014 de oplevering vond plaats juni 2015

 

Dela Uitvaartcentrum HILVARENBEEK

In opdracht van Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen hebben wij de werktuigbouwkundige installatie mogen verzorgen voor Uitvaartcentrum Dela te Hilvarenbeek. Start van de werkzaamheden medio begin 2013

 

Zorgcentrum WZC Scherpenheuvel

In opdracht van Hooijbergs Algemene Bouwonderneming NV hebben wij de werktuigbouwkundige installatie mogen verzorgen voor woonzorgcentrum Ster der Zee te Scherpenheuvel. Start van de werkzaamheden medio augustus 2014.

 

Woonzorgcentrum ter Vest Balen

In opdracht van Hooijbergs Algemene Bouwonderneming NV hebben wij de werktuigbouwkundige installatie mogen verzorgen voor OCMW Ter Vest te Balen Start van de werkzaamheden medio april 2013.

 

Home         Over ons         Diensten        Projecten       Contact