VERWARMINGSTECHNIEK

Altijd warm water, dus nooit in de kou.

IN ELKE SITUATIE DE JUISTE INSTALLATIE

Installatiebedrijf Schoormans is een doorgewinterde specialist op het gebied van verwarmingstechniek. Of het nu gaat om een kleinere CV-installaties in een groot woningbouw project of om complete ketelhuizen voor een school, flat of appartementencomplex. Bij zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande gebouwen verzorgen wij de nieuwe verwarmingsinstallaties. Van advies en ontwerp tot vakbekwaam installeren en periodiek onderhoud.

 

 

Gasgestookte CV ketel

Bij ons kunt u terecht voor de meest toonaangevende merken cv ketels. Wij leveren en monteren onder andere Atag, Nefit, Remeha, Intergas en Itho Daalderop.

 

 

Afgifte systemen

Vloerverwarming en radiatoren behoren tot de meest voorkomende afgiftesystemen. In moderne woningbouw wordt vloerverwarming steeds vaker toegepast vanwege het hoge comfort gehalte en de relatief lage stookkosten. Radiatoren, zowel elektrisch als watergevoed, zijn ook nog steeds een veel toegepast afgiftesysteem en zijn tegenwoordig in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Het gebruik van radiatoren zorgt vooral voor een snelle opwarming van het vertrek. Ons bedrijf biedt hierin vele keuze mogelijkheden.

VLoerverwarming

Ook lekker koel als het buiten 30°C is.

Warmte

 

Warmte is een vorm van duurzame energie die overal om ons heen is. Warmte zit zowel in de lucht als in de grond. Met behulp van moderne technieken is deze warmte te gebruiken voor bijvoorbeeld de verwarming van woningen. Er zijn verschillende soorten warmte die bruikbaar zijn, zoals aardwarmte en bodemwarmte. Maar het is ook mogelijk om warmte uit de lucht te winnen.

Warmtepompen

 

Vanwege de aangescherpte eisen ten behoeve van het energiegebruik in nieuwbouw woningen is het gebruik van een warmtepomp steeds vaker voorkomend. Een warmtepomp zorgt ervoor dat zonder het gebruik van aardgas een woning tegen een laag energiegebruik kan worden verwarmd. Wij hebben ruime ervaring met het installeren van warmtepompen. Zowel doormiddel van bodemwater als lucht-water warmtepompen. De fabricaten Nibe en Waterkotte worden veelal door ons toegepast.

 

Home           Over ons           Diensten           Projecten       Contact   

Home         Over ons         Diensten        Projecten       Contact