LUCHT | WATER

Bereid u voor op de toekomst.

WAAROM  EEN LUCHT-WATER WARMTEPOMP?

Een warmtepomp levert u een financieel voordeel op

Met een lucht/waterwarmtepomp is het verwarmen van uw woning en het produceren van warmtapwater aanmerkelijk voordeliger dan met een conventionele cv-ketel. Afhankelijk van de situatie kan uw energieverbruik wel tot 65% lager uitvallen doordat een lucht/water warmtepomp gebruikmaakt van de gratis warmte in de buitenlucht.

 

Daarbij komt dat de investering in een lucht/water warmtepomp relatief beperkt is omdat er – in tegenstelling tot een water/water warmtepomp – geen bronboringen nodig zijn. Het zeer hoge rendement van een NIBE lucht/waterpomp zorgt er bovendien voor dat u uw investering relatief snel terugverdient.

 

Een warmtepomp levert milieuvoordeel op

Minstens zo belangrijk is het gegeven dat u met een lucht/water warmtepomp van NIBE bijdraagt aan een beter milieu. Het omzetten van de zogenaamde laagwaardige warmte in de buitenlucht in bruikbare energie voor het verwarmen van uw woning of kantoorpand en het produceren van warmtapwater veroorzaakt immers veel minder CO2 in vergelijking met bijvoorbeeld een gasgestookte cv-installatie.

 

 

 

 

Home           Over ons           Diensten           Projecten       Contact   

Home         Over ons         Diensten        Projecten       Contact