WATER | WATER

Bereid u voor op de toekomst.

WAAROM  EEN water-WATER WARMTEPOMP?

Een warmtepomp is goed voor uw portemonnee

Om te beginnen kan de installatie van een NIBE water/water warmtepomp leiden tot een verlaging van uw energieverbruik tot wel 38% in vergelijking met een conventionele cv-ketel. Dat komt doordat een water/water warmtepomp gebruikmaakt van gratis aardwarmte. Deze energie van de zon wordt onbeperkt opgeslagen in de diepere aardlagen, maar ook dicht onder het aardoppervlak én zelfs in oppervlaktewater, zoals meren en rivieren.

 

U profiteert al direct na installatie van een aantrekkelijk financieel voordeel doordat uw energiekosten aanmerkelijk zullen dalen. Het zeer hoge rendement van de nieuwste generatie warmtepompen van NIBE zorgt er bovendien voor dat u uw investering sneller terugverdient.

 

Een warmtepomp is goed voor het milieu

Als tweede belangrijk argument geldt dat een water/warmtepomp van NIBE bijzonder vriendelijk is voor het milieu. Alleen al het omzetten van aardwarmte in bruikbare energie voor het verwarmen van uw woning of kantoorpand en het produceren van warmtapwater leidt tot een veel lagere uitstoot van CO2 in vergelijking met bijvoorbeeld een gasgestookte cv-installatie.

 

 

 

 

 

Home           Over ons           Diensten           Projecten       Contact   

Home         Over ons         Diensten        Projecten       Contact